زردآلو
چهارشنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۲، ۰۶:۳۱ ق.ظ
درخت زردآلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید، این درخت در اوایل
قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت.
میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد.
هسته زردآلو صاف، قهوه ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار دارد که طعم برخی از آن شیرین و برخی دیگر تلخ است.
خواص درمانی زردآلو

میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد.
هسته زردآلو صاف، قهوه ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار دارد که طعم برخی از آن شیرین و برخی دیگر تلخ است.
خواص درمانی زردآلو
۱) تصفیه کننده خون است.
۲) عروق را باز می کند.
۳) بوی بد دهان را رفع می کند.
۴) تب بر است.
۵) به دلیل داشتن کبالت برای کم خونی مفید است.
۶) ورم مفاصل را برطرف می کند.
۷) ضد نرمی استخوان است.
خواص درمانی هسته و برگ درخت زردآل
ومغز هسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ و گل آن سرد و خشک است.
۱) روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند.
۲) روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است.
۳)روغن تلخ مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است
۹۲/۰۴/۲۶
ویلاگ عالی دارین
اگه میشه راهکاری برای عرق بدن
ارائه بدین
ممنون
پاسخ:]
ممنون از توجهتون پاسخ شما در وبلاگ قرار دارد.